bopen

Gevangenis Hotel

Een uniek hotel met bijzondere kamers en een uitzonderlijke ambiance.
Hotel-oostereiland-hoorn (1)

Het gevangenishotel van Hoorn. Een uniek hotel met bijzondere kamers en een uitzonderlijke ambiance.

Het bajeshotel, zoals het hotel hier in Hoorn ook wel wordt genoemd, heeft bij de restauratie van de gevangenis op het Oostereiland (direct bij de Haven van Hoorn) en heeft 11 cellen in een staat weten te houden die niet veel afwijkt van hoe het vroeger was. Hierdoor kunt u nu zelf ervaren hoe het is om in een echte gevangeniscel te overnachten.

Naast de 11 cellen zijn er ook nog 14 ruimere kamers. Waarvan 1 zelfs een bruidsuite.

De unieke locatie van het gevangenishotel speelt natuurlijk een grote rol in de “beleving” die wij u kunnen bieden.De oude luchtplaats van de gevangenis is nu ingericht als binnenplein en heeft de stempel “Cultuurplein” gekregen. Hier vinden zomers allerlei activiteiten plaats.De Brasserie biedt uitzicht over de haven van Hoorn en het binnenplein, waar het zomers heerlijk toeven is op het terras.

Verder vindt u op het Oostereiland in hetzelfde complex ook nog Cinema Oostereiland met 3 zalen, de foyer en het Museum van de Twintigste Eeuw.

 

sluis2
hotelkamer in Haven van Hoorn

 

Indeling gevangeniscellen en zolderkamers

In de meeste cellen staat een 140cm bij 190cm bed (twijfelaar), maar er zijn ook cellen met een stapelbed. Er is Televisie aanwezig en ook Internet, via wifi of bekabeld. Daarnaast is er nog ruimte gevonden voor uw reiskoffer.

U kunt al overnachten in het hotel met ontbijt in de Brasserie vanaf €65,- per persoon per kamer.

 

booknow_nl

Voor meer informatie en boekingen surft u naar www.gevangenishotelhoorn.nl